Lysacup

Za 22 let jsme uběhli 441.515 km a nastoupali 51.288.567 metrů.

O nás
Týden do startu

29.10.2017 09:36

Již jen několik málo dní nás dělí od startu 16.ročníku našeho etapového závodu v běhu do vrchu. Jsme moc rádi za váš velký zájem a projevenou přízeň, bohužel nechceme dál ve velkém zvyšovat počet účastníků tak nám promiňte, že už nenabízíme nové čipy. Zároveň prosíme ty, kteří čip mají, ale zatím neprovedli registraci, aby tak učinili co nejdříve! První etapa na Velký Javorník startuje už 5. listopadu!

Letošní ročník bude opět ve znamení podpory HUDYsportu F-M, jejich speciální edici kompresních ponožek s logem Lysacup obdrží každý, kdo to s letošní účastí myslí opravdu vážně ;-) Samožřejmostí bude taky jejich stánek s teplým čajem a možnost vypůjčení bot LaSportiva. Mezi další podporovatele patří také Superveget  Restart Energy, výrobce Energy a proteinových kaší, které jste mohli vyhrát, nebo ochutnat už v loňském roce. Letos se můžeme těšit na jejich nový iontový nápoj ISOdrink.

Nesmíme také zapomenout na ceny z Beskydské likérky, která vyrábí nejen znamenité likéry, ale také výborné ovocné sirupy! No a jak jsme již avizovali minule, novým partnerem je i Beskydský pivovárek, který nám nabídl nejen parkování…;-) Na dálku děkujeme i našemu nejvzdálenějšímu sponzorovi do Podbořan, jízdním kolům Mojžíš.

Pro letošní ročník, jsme se rozhodli trošku zredukovat počet trikotů vedoucích závodníků jednotlivých kategorií. Každý trikot ponese na hrudi jiného hlavního sponzora závodu a bude vyroben z nového lehkého a elastického materiálu.

Kontakty | O nás | Kalendář | Trasy | Čipiště

(c) 2007-2024 Luďa :-)