Lysacup

Za 22 let jsme uběhli 441.515 km a nastoupali 51.288.567 metrů.

O nás
1/4 za námi

28.11.2017 08:02

Do konce února ještě daleko, ale čtvrtinu LC už jsme zdárně odběhli. Držíme si krásný průměr 302,5 běžců na závod, třikrát jsme dobíhali na sněhu, dvakrát se radoval z vítězství Jirka Pytlík a jednou padl i rekord tratě. Konkrétně na trati nesoucí název Skoro kolem hráze.

Po fantastickém úvodu Jirky Pytlíka se nám situace v průběžném pořadí lehce zdramatizovala, Jirka totiž bojoval s virozou a do čela se stabilními výkony probojoval Víťa Otevřel, ani jeho náskok však není příliš velký. V poslední etapě totiž všem ukázal Ondřej Horák, že rozhodně nepatří do starého železa a s útokem na žlutý trikot to myslí opravdu vážně ! Rozhodně za očekáváním je prozatím dvojíce loňských medailistů Tomáš Peter a Jakub Ambros, ale určitě bychom je neměli odepisovat! V ženách letos opět kralují sestry Krejčiříkovy, Denisa vyhrála uvodní tři etapy, Ivon tu poslední od Hotelu Bezruč a v sobotu obleče růžový trikot. O průběžné třetí místo se pere hned pětice závodnic a to Kateřina Hollá, Marie Delingerová, Petra Ševčíková a nové tváře LC Ivana Líšková a Alena Kollegová.

V týmech je situace na čele velmi vyrovnaná. Vede tým Bedřicha Vynikala AVA, o 36bodů před FrýdeckoMísteckým Jump Sportem. 53.bodů ztrácí Vinotéka u Karla.

Úvod máme tedy zdárně za sebou a můžeme si střihnout etapu mistrovskou z Janovic

Kontakty | O nás | Kalendář | Trasy | Čipiště

(c) 2007-2024 Luďa :-)