Lysacup

Za 22 let jsme uběhli 441.515 km a nastoupali 51.288.567 metrů.

O nás
Podpořte Čisté Beskydy nákupem kalendáře

5.11.2018 05:25

Právě teď máte možnost koupit kalendář s úchvatnými snímky Beskyd, který dali dohromady beskydští běžci a fanoušci čisté přírody. Nejen, že získáte pěkný dárek, ale nákupem každého kalendáře také podpoříte stokorunou myšlenku spolku Čisté Beskydy.
 
Čisté Beskydy pořádají každoročně v květnu akci Poděkuj horám, během které se tisíce lidí vydávají do hor symbolicky sbírat odpad. Tím dávají najevo, že jim není lhostejné znečišťování Beskyd nezodpovědnými návštěvníky. Spolek je dotován výhradně partnery a dárci, mezi kterými nechybí od počátku frýdecko-místecké kreativní a grafické studio MamiArt. V tom pracuje mladý talentovaný fotograf a běžec Petr Lukeš.
 
„Myšlenka podpořit Čisté Beskydy netradičním způsobem vznikla letos v květnu během akce Poděkuj horám. Nadchlo mě, kolik tisíc lidí se dobrovolně vydalo do Beskyd. Dohodli jsme se proto se se spolkem Čisté Beskydy a s MamiArt, že můj letošní kalendář vydáme společně a z každého prodaného kusu věnujeme na podporu Čistých Beskyd 100 korun.“
 
Kalendáře jsou v prodeji online na internetových stránkách www.cistebeskydy.cz a kalendáře jsou k dostání za 300 korun. Stokoruna, tedy zisk z prodeje každého kalendáře, je darována Petrem Lukešem a MamiArt spolku Čisté Beskydy. Zbývající částka utržená za každý kalendář pokryje náklady na jeho tisk a výrobu.
 
Speciální nabídka pro účastníky Lysacupu: pokud nemáte čas zajet pro kalendář osobně v týdnu do Frýdku-Místku nebo se vám nechce utrácet za poštovné, napište Milanovi na e-mail andel@mamiart.cz. Po dohodě vám přiveze kalendář na jednu z následujících etap.

Kontakty | O nás | Kalendář | Trasy | Čipiště

(c) 2007-2024 Luďa :-)