Lysacup

Za 22 let jsme uběhli 441.515 km a nastoupali 51.288.567 metrů.

O nás
Mistrovství Lysacupu 2020

28.11.2019 19:47

Laďění formy končí, v sobotu do toho půjdeme naostro, o medaile! Mistrovskou trať jsme pro letošek zvolili tuhle, takže parkování, stánek HUDY, káva Proč ne? a další zázemí bude v areálu Beskydského pivovárku. V sále naproti klasické hospody, který pro nás bude otevřen od 12h proběhne i samotné vyhlášení výsledků mistrovské etapy se všemi zvyklostmi, včetně klasického závodnického LCmenu (guláš+pivo) za retro cenu 80,- Vítěz samozřejmě neplatí nic... Hlavním sponzorem letošního mistráku je MOJEKOLO.CZ dovozce mimo jiné čelovek KNOG

Vy neznáte kultovní australskou značku Knog? Ta nabízí nejen unikátní cyklistické doplňky, které jsou promyšlené do posledního detailu a udávají nové trendy na trhu, ale nabízí také výjimečná běžecká světla a outdoorové doplňky.

KNOG využívá moderní technologie, jako USB nabíjení, LiPo baterie, nastavení pomocí aplikace Modemaker, kvalitní čipy a diody.

Naše tipy:
Unikátní silikonová čelovka Bandicoot s pěti světelnými módy a možností naprogramovat si vlastní. Maximální světelný tok čelovky je 100 lm, je vodotěsná a nabíjí se přes USB. Nebo lehké univerzální blikačky s USB nabíjením a výkonem 40/20 lumenů. Jsou 100% vodotěsné, skvěle se hodí na kolo, běh, turistiku i na obojek psa.

Kontakty | O nás | Kalendář | Trasy | Čipiště

(c) 2007-2024 Luďa :-)