Lysacup

Za 22 let jsme uběhli 441.515 km a nastoupali 51.288.567 metrů.

O nás
Běžecký předstartovní seminář

21.1.2020 19:33

V sobotu nás čeká další Ostravická etapa, takže parkování a vše ostatní proběhne v areálu Beskydského pivovárku jak už jsme si zvykli. Tentokrát však máme lepší tip pro vyplnění předstartovního času, než nákupem zdejšího moku. Společně s našim hlavním partnerem HUDY FM uskutečníme v prostorách pivovárku krátký ranní seminář o kráse běhu a jeho zdokonalení. V 9:15 začne teoretická část, po které bude následovat praktická ukázka techniky běhu cestou na start.

Běh je přirozenost. Zdravý vývoj člověka-dítěte předpokládá, že se sám jednoho dne rozběhne, možná tedy lépe “rozcupitá”. Běžecký vzor je v nás geneticky zakódován, podobně jako chůze, dřep nebo lezení. Jak si v běhu udržet lehkost a uvolněnost i s přibývajícími roky? Mohu vlastní vůlí eliminovat riziko vzniku běžeckého zranění? A proč se mi nedaří zrychlit?

V krátkém ranním semináři o kráse běhu pohovoří Ondřej Růžek, garant běžeckých kempů La Sportiva, pohybový terapeut Kliniky rehabilitace tělovýchovného lékařství Fakultní nemocnice v Motole, pedagog 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.

Využijte této jedinečné šance a doražte v sobotu o něco dřív! Konkurence totiž nikdy nespí ;-)

 

Kontakty | O nás | Kalendář | Trasy | Čipiště

(c) 2007-2024 Luďa :-)