Suprovni pocasi :)... za me kadibudka a perina :-D.. avatarku jsem bohuzel asi prehledla :(
Diskuse
Chceš požádat o opravu výsledků? Opravu jména? Opravu týmu? Nepiš to diskuse, ale na email Hudymu a Luďovi. V diskusi to můžeme přehlédnout!
Reklamy, vulgární a rasistické příspěvky mažeme.
Já se též pro, ale dejte sem i tu fotku zezadu, nebyl čas při běhu vše adekvátně vyhodnotit.
Za mě Avatarka, klobouk dolů :)
Klání o nejlepší masku vychlašovati netřeba. Alžběta jako AVAtarka vyhrála na celé čeře. Jen doufám, že jí někdo vyfotil i zezadu.
Ať už bude letos v soutěži o nejlepší masku nominován kdokoli, já hlasuji pro Avatarku! :-D A respekt zaslouží také potapěč, Britští rytíři a hlavně kadibudka! :) A všem přeji jen to nej v roce 2015!
Dědku, dědku, ty jsi nepoučitelný, zase jenom ženský. A jak to dopadne tentokrát. Ahoj, Honza Musil.
na vlaďenkůúůúůú
Všem Vám přeji šťastné a veselé hlavně poklidné Vánoce:))O silvestrovské se opět setkáme:))
Vážení sportovci, příznivci sportu, přátelé a známí, všem Vám přejeme krásné prožití Vánoc, pohodičku a relax. Do nového roku pak hodně štěstí, lásky, ale také zdraví, aby jsme se v tom novém roce setkávali ve zdraví na různých akcích. Fotograf František a spol.
Než se zhrozíte, že jsme vám nezapočetli do celkového hodnocení nějakou etapu, vězte, že už máme za sebou 8 etap a z první půlky počítáme jenom 6 nejlepších. Škrtnuté etapy poznáte podle toho, že jsou v celkových výsledcích... škrtnuté! :-)
Kamile, mám ho :-) Asi už se do Silvestra neuvidíme, takže Tě budeme čekat 31. nahoře :-)
odkaz » Alespoň těch pár záběrů od Lukšince :)... foťák stávkoval a mně tuhly prsty :(
Dnes jsem ztratil mezi Lukšincem a vrcholem oranžový nesmek, nenašel ho někdo? Ten druhý leží v komoře sám a je mu smutno.(Kamil)
Je tam led nevíte?